Рулца от червени чушки

06/08/2017
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф 8x
"Апетитни и лесни рулца с чушки, които може да поднесете и като основно, и като предястие Да ви е сладко!"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 273
  • Преглеждания за месеца1272
  • Преглеждания за седмицата403
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се почистват от семената, печем в чушкопек или на скара.

Задушват се и обелени се оставят да се отцедят. С нож се реже връхчето и от единия край да стане като разтворена книга и поръсваме с малко сол.

Кренвиршът и кашкавалът се нарязват на дълги пръчици. Върху чушката се поставя пръчица от кашкавал и кренвирш и се навива на рулце, като ако е възможно, краищата леко се прегъват навътре.

Разбива се яйцето с щипка сол, брашното в чиния. Рулцата се топят първо в брашно, после в яйце и пържим в загрято олио от двете страни.

Страхотно предястие.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар