Торта с малини и Дулсе де лече

07/08/2017
"Представяме ви една уникална бисквитена торта, която е съчетала в себе си перфектно хармониращи вкусове! Насладете се "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 088
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маскарпонето и карамелизираното мляко разбийте за кратко с миксер на най-слабия оборот. Отделно разбийте охладената сметана.

Прибавете я към сместа на няколко пъти, като внимателно разбърквате с шпатула. Във форма с падащо дъно наредете ред бисквити, като всяка топвате за секунда в прясното мляко.

Нанесете от крема, поръсете с част от орехите и сложете няколко малинки. Повтаряйте процедурата до изчерпване на продуктите.

Приберете тортата в хладилник за 6-7 часа. След като е престояла я освободете от ринга и украсете по желание. Аз използвах шоколадови пръчици, шоколадови перли и малини!подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар