Предястие с бял боб, чушки и бекон

07/08/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру153381543010
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо141
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белият боб се накисва за 1 час в студена вода и се вари до готовност, без да става на каша.

Червените чушки се изпичат на скара, обелени се нарязват на парченца.

В купа смесваме бял боб, червени чушки, нарязани пера пресен лук, магданоз, нарязана скилидка чесън, листа пресен джоджен и разбъркваме добре.

Загрява се малко олио и запържваме за кратко нарязани кубчета бекон. Добавяме при останалите продукти и овкусяваме със сол на вкус, олио и ябълков оцет.

Разбърква се, сипваме в чиния. Поръсваме с щипка черен пипер и поднасяме със стрък пресен босилек.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар