Магданозени кюфтета с тиквичка

07/08/2017
"Който не е опитвал магданозени кюфтенца, веднага трябва да поправи тази грешка Толкова са вкусни и лесни, че ще ви станат любими!"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 522
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката се измива и необелена се рендосва в голяма купа.

Ако е от по-тъмните те не са воднисти и не е нужно да се изстисква от водата. Лукът и магданозът с дръжките се нарязват на много ситно, а чесънът се пресова.

Добавят се яйцето, галетата, черния пипер, сол на вкус и всичко се омесва.

Оформят се плоски кюфтета и се овалват в галета. Пържат се на среден огън от двете страни до златист цвят.подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар