Боб яхния с македонска наденица на скара

07/08/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор464526501
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо386
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме на котлона тенджера със зехтин. Добавяме нарязаните на много дребно лук, морков и чушка.

Запържваме докато лукът стане златист, като след това прибавяме нарязаните на малки кубчета домати.

Към сместа добавяме чубрицата и червения пипер и продължаваме да пържим. Предварително сме сложили да си сварим боба.

Когато доматите се запържат добре, добавяме сварения боб и малко вода. След като заври оставяме на бавен огън да къкри, докато се сгъсти.

През това време вземаме наденицата и я отрязваме наполовина. Слагаме я на скарата, за да се запече.

Сервираме в чиния като поставяме от боба и отгоре слагаме наденицата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар