Пилешки пържоли по аржентински

09/07/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Животът е твърде кратък, за да се притеснявате дали ще надебелеете с всяка хапка, вместо да Я се насладите "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 109
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко начукайте пилешките пържоли и ги овкусете равномерно със сол и черен пипер.

Подредете ги в подмазнена тава и върху тях наредете ситно скълцан лук.

Намажете всяка пържола с малко горчица и майонезата, предварително разбити заедно.

Отгоре обилно поръсете с настърган на едро ренде кашкавал и притиснете с ръка, за да се слепнат кашкавалените частици.

Пъхнете тавата да се пече за около 40 минути на 180-200 градуса под фолио. Малко преди пържолите да са готови, махнете фолиото и запечете до приятен загар.

По желание поднесете пилешки пържоли по аржентински с гарнитура от задушени и овкусени гъби.подобни рецепти тук

5 14
4 5
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Petya Angelova
Petya Angelova
09.01.2014 13:20
Рецептата е добра,стана вкусно.Аз сложих по малко лук и майонеза с горчица,но това е според вкуса.
1
0
Ди
Ди
20.12.2013 19:00
Много хубава рецепта! Стана сочно и крехко. Ползвах пилешка пържола от бут и не много мазен кашкавал. Препоръчвам рецептата с удоволствие
1
0
боян
боян
24.12.2014 22:53
Перфектна рецепта.Благодаря.
0
3

Виж всички коментари или напиши такъв