Лесен хляб в хлебопекарна

07/08/2017
Станислава Армянова
отСтанислава АрмяноваПомощник Готвач28417302
Приготвяне5 мин.
Готвене200 мин.
Общо205 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо452
  • Преглеждания за месеца153
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошницата на хлебопекарната се сипва водата.

Изсипва се бялото брашно, после ръженото, солта и най-отгоре маята. Пече се с програма за пълнозърнест хляб.

От ръженото брашно коричката на хляба става много хрупкава.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар