Сочни пържоли с ориз и пиперки на фурна

08/08/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф97612328983
"От нас пържолите от вас бирата!"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 282
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете плешката на средно дебели пържоли, леко ги начукайте и оставете в купа, като ги полеете със соевия сос. Хубаво ги разбъркайте и оставете в хладилник за около 30 минути или 1 час.

Накиснете ориза във вода, нарежете лука, чушката и моркова и сложете да се запържват във фурната.

Добавете ориза и него запържете, през това време оваляйте всяка пържола във брашно и запечатайте месото в загрятото олио от двете страни.

Сипете 3-4 чаши вода при ориза, зависи как го обичате, по-сух или по-сочен.

Поръсете с черния пипер и магданоза, подредете пържолите и чушките. Печете в умерена фурна до готовност.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар