Пълнени чушки с извара и кашкавал

08/08/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру161981745710
"Можем да похапнем огромно количество от тези чушки, защото са неустоими "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо702
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червените чушки печем на скара, обелени се оставят да се отцеди сокът.

В купа се смесва извара, натрошено сирене, яйцето, настърган кашкавал, нарязан пресен магданоз, малко сол, черен пипер и пресована скилидка чесън. Сместа се разбърква да се смесят продуктите добре.

На всяка чушка се прави страничен разрез, внимателно се почистват семената, като дръжката се запазва и с лъжичка се пълни с изварена смес. В чиния сипваме брашното.

Чушките се овалват в брашно и пържим в загрято олио от двете страни на умерен огън. Извадете върху салфетка да попие мазнината. Поднесете с листенца магданоз и салата.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар