Пържени дробчета на шиш

08/08/2017
Даниела Русеваот Даниела РусеваПомощник Готвач
"Липсва им само халба със студена бира!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца237
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се срязват наполовина, ако са двойни, измиват се и се подсушават върху кухненска хартия, а след това се поръсват с малко сол и черен пипер.

Взема се по едно дробче, увива се в лента от бекон, предварително нарязан на тънко, и се нанизва на дървено шишче. След дробчето се редува с кръгче от чушка и шайба от праз лук.

Олиото се сгорещява в тиган с незалепващо покритие. Дробчетата на шиш се изпържват до зачервяване.

Върви им всякаква салата, а може и някакъв салатен сос.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар