Памук хляб в хлебопекарна

09/08/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо311
  • Преглеждания за месеца310
  • Преглеждания за седмицата55
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошницата на хлебопекарната се слагат затоплените мляко и вода.

Към тях се добавят в следната последователност: олио, сол, брашно, захар и мая.

Нагласява се за светла кора на програма за бял хляб и се пуска.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар