Памук хляб в хлебопекарна

09/08/2017
"И на ръка става, но с помощта на хлебопекарната е по-лесно, а резултатът е гарантиран "
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 350
  • Преглеждания за месеца1875
  • Преглеждания за седмицата195
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошницата на хлебопекарната се слагат затоплените мляко и вода.

Към тях се добавят в следната последователност: олио, сол, брашно, захар и мая.

Нагласява се за светла кора на програма за бял хляб и се пуска.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Десислава Георгиева
Направих хляба веднага щом прочерох рецептата. Много добре стана. Само солта ми идва в повече, но следващият път ще я намаля.
1
1
Станислава Армянова
Да, уникален е. Радвам се, че ви харесва и на вас
0
1
Нели Петрова
Нели Петрова
19.11.2017 12:20
Винаги правя хляба по тази рецепта. Всеки път става уникален! След 2-3 дни все още е мекичък. Държа го увит в кърпа.
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв