Памук хляб в хлебопекарна

09/08/2017
"И на ръка става, но с помощта на хлебопекарната е по-лесно, а резултатът е гарантиран "
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 429
  • Преглеждания за месеца974
  • Преглеждания за седмицата74
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошницата на хлебопекарната се слагат затоплените мляко и вода.

Към тях се добавят в следната последователност: олио, сол, брашно, захар и мая.

Нагласява се за светла кора на програма за бял хляб и се пуска.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Величка Щърбанова
Станислава, здравей!
Значи, обещах да ти пиша, за да ти кажа, че след като намалих количествата на сухата мая и олиото ми се получи перфектен хляб! :) Благодаря ти още веднъж! ;)
0
0
Станислава Армянова
Здравей, Величка!
Радвам се, че ти е харесал хлаба и че съм помогнала. Весели празници! :)
1
0
Величка Щърбанова
Намалих маята на 7 гр, и този път ми се получи! :)
Благодаря, Станислава!
1
0
Величка Щърбанова
Вкъщи се хареса много! Аз продължавам с опитите с хлебопекарната. Ако имаш изпрати ми на лични изпробвани рецепта за козунак или кекс, моля?
1
0
Станислава Армянова
Днес си мислих дали се е получил. Радвам се, че помогнах. Надявам се да ти е харесал. :)
1
0
Величка Щърбанова
Ваня, всяка една съставка съм мерила! Като е в хлебопекарната не мога да го усещам тестото... Липсва ми опит още със нея...
0
0
Ваня Георгиева
Аз нямам и не използвам хлебопекарна, но майка ми има и също в началото все не се получаваше, дори беше се отказала да я ползва. По късно намери програма която явно пасна и вече няма проблем. А аз докато меся трябва просто да усещам какво липсва за да замеся перфектното тесто. :)
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв