Белгийски гофрети

22/07/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Вкусна изненада от сърцето на Европа !"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 229
  • Преглеждания за месеца184
  • Преглеждания за седмицата44
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в купа бакпулвера, канелата, захарта.

Добавете към тях яйцата, рома и размекнатото масло и много добре разбийте.

Постепенно и при непрекъснато бъркане добавете брашното.

Полученото тесто оставете да престои за около 2 часа на стайна температура без да покривате съда.

Загрейте гофретника и намазвайте с масло преди всяка отделна гофрета.

Изпечете гофретите и ги поднесете със сладка плънка.подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

маги
маги
02.12.2014 12:37
станаха ужасни,и аз се учудих че няма мляко,все едно ядях бисквити,като изтинаха ги изхвърлих!
1
1
Захари
Захари
13.07.2014 20:21
А къде забравихте млякото бе?
7
0

Виж всички коментари или напиши такъв