Белгийски гофрети

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Белгийски гофрети1 / 4
22/07/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
15
"Вкусна изненада от сърцето на Европа !"

Необходими Продукти

  • брашно - 400 г
  • яйца - 2 бр.
  • захар - 50 г
  • канела - 1 ч.л.
  • бакпулвер - 10 г
  • ром - 1 с.л.
  • масло - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в купа бакпулвера, канелата, захарта.

Добавете към тях яйцата, рома и размекнатото масло и много добре разбийте.

Постепенно и при непрекъснато бъркане добавете брашното.

Полученото тесто оставете да престои за около 2 часа на стайна температура без да покривате съда.

Загрейте гофретника и намазвайте с масло преди всяка отделна гофрета.

Изпечете гофретите и ги поднесете със сладка плънка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

маги
маги
станаха ужасни,и аз се учудих че няма мляко,все едно ядях бисквити,като изтинаха ги изхвърлих!
02.12.2014 12:37
1
1
Захари
Захари
А къде забравихте млякото бе?
13.07.2014 20:21
8
1