Сладкиш с праскови и извара

11/08/2017
Eлза
отEлзаНовак38715
"Перфектната хармония между прасковите и изварата ще допадне и на най-изтънчения вкус "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо930
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото на стайна температура със захарта на пухкав крем. Добавете едно по едно яйцата.

След като стане хомогенна смес слагайте лъжица по лъжица от брашното с бакпулвера и ванилията. Получава се по по-гъсто тесто от кексовото.

Отделно разбийте изварата със захарта яйцето и ванилията.

В тава с размери 28 см сложете хартия за печене и разстелете половината от тестото. Отгоре с лъжица сложете тук там от изварената смес, разпределете 1/2 от нарязаните на парчета плодове.

След това пак с лъжица сложете от сместа и крема купчинки. Добавете отгоре останалите плодове.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 40-45 мин. Проверете с клечка за зъби трябва да излезе суха от сладкиша. Оставете да изстине напълно и тогава го извадете от тавата.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар