Свински джолан с ориз

21/08/2017
Valentina Psaltirova
отValentina PsaltirovaПомощник Готвач1522431652
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 443
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.

Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването се слага и чубрицата.

Ястието се сервира горещо.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар