Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свински джолан с ориз

Свински джолан с ориз

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528522331k2
Свински джолан с ориз1 / 2
21/08/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свински джолани - 2 бр.
  • картофи - 4 бр.
  • лук - 2 глави стар
  • ориз - 1 к.ч.
  • олио
  • червен пипер
  • сол
  • чубрица - суха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.

Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването се слага и чубрицата.

Ястието се сервира горещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: