Прясно зеле с пушен бекон и чери домати

13/08/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф98112329023
"Завладяващ аромат!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо512
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зелката за готвене и сложете да се запържва в тенджера. Поръсете със сол и бъркайте докато леко омекне.

Обелете и нарежете доматите на ситно, прибавете при зелето и кафена чашка вода.

Оставете да къкри и по късно добавете половината чери домати с подправките.

Изключете котлона и прехвърлете зелето в плаке или тавичка, поръсете с магданоз.

Отгоре подредете парчетата бекон и останалите чери домати. Запечете във фурната до готовност.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар