Апетитно свинско шкембе с патладжан и чери домати

13/08/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф102912359573
"И само в масло да беше, нямаше да откажем "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете шкембето, като първо го накиснете в оцет и сода бикарбонат.

Сложете да се вари, като накрая добавите сол. Свареното шкембе нарежете на ивици или кубчета.

Патладжана нарежете на малки кубчета и сложете в солена вода да си пусне черната вода.

Лука нарежете и сложете в тиган да се запържва с патладжана, запържете ги, след което добавете нарязаните чери домати и шкембето.

Поръсете с подправките и накрая с червения пипер.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар