Дунавска скумрия с домати

16/08/2017
Ваня Стойчева
отВаня СтойчеваЧирак2353
"Прекалено вкусна, за да не я опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо304
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дунавската скумрия се почиства и се осолява. Коремчето ѝ се пълни със изчистени маслини и парченца лимон.

Посоляват се и се поръсват с черния пипер.

Доматите се нарязват на кръгчета и се слагат отгоре на рибките. Пече се 30 минути на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар