Вратни пържоли със сос от манатарки

16/08/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо649
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинският врат на пържоли, като всяка е около 200 грама. Начукваме ги със сол и черен пипер.

Слагаме ги в тавичка с малко мазнина, заливаме ги с виното и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса.

В малка тенджера запържваме брашното с олиото и маслото. Добавяме прясното мляко до получаване рядка хомогенна смес.

Почистваме и нарязваме манатарките на на лентички. И ги добавяме към сместа от брашно и мляко.
Почистваме чесъна и го нарязваме на ситно. Добавяме го към гъбите.

Разбъркваме добре. Обръщаме месото и добавяме гъбения сос. Запичаме 30 минути или до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар