Пай с бутер тесто и плодове

17/08/2017
Антония
отАнтонияЧирак26717
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо247
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Готовото тесто се растила в походяща тава (моята е правоъгълна), оставя се за борд и излишното се изрязва. Плодовете се обелват, нарязват на еднакви кубчета, не много големи.

Гроздето нарязах на две и изчистих от семената. Смесвам в купа плодовете, захарта и ванилията. Изсипвам върху тестото. С изрязаните парчета оформям решетка.

Намазва се с жълтък (но аз забравих ) и се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност. Сервира се топъл с топка сладолед.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар