Бърза разядка с печени люти чушки

17/08/2017
marcheva14
отmarcheva14Иноватор61768441981
"Пикантна разядка, от която ще си оближете пръстите "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 363
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лютите чушки се обгарят се на котлон за кратко, колкото да "прехвърли" люспата им. Поставят се в съд с капак за да задушат. След около 20 мин се обелват. Подреждат се в купа.

Наситнява се магданоз, копър, добавя се пресован чесън, зехтин, балсамов оцет, орехите, черен пипер и солта. Разбърква се. Заливат се изпечените чушки.

Покриват се с фолио и се оставят в хладилник за около 30 минути да се охладят.

Поднасят се към основно ястие като разядка.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14
marcheva14
28.08.2017 22:42
Чудесни снимки, Теди, как да не му се дояде на човек при тази вкусни разядки, нали...Поздрав! Марчето
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв