Свински пържоли с зеленчуци на фурна

12/08/2012
irka
отirkaНовак1
"Истината е, че много обичаме зеленчуци, когато са поднесени с гарнитура от пържоли "
Приготвяне20 мин.
Готвене105 мин.
Общо125 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо36 697
  • Преглеждания за месеца428
  • Преглеждания за седмицата72
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на пържоли. След това настъргваме доматите, режем на едро пиперите, морковите на колелца и лука на полумесец. Обелваме 3 глави чесън и ситно нарязваме магданоз.

След като нарежем всички зеленчуци слагаме пържолите в тава с олио и добавяме подправките. След това слагаме гъбите и всички други зеленчуци в тавата и объркваме добре. Добавяме магданоза и водата.

Покриваме тавата с Фолио и слагаме да се пече на 250 градуса отгоре и отдолу за час и половина. След като мине това време махаме фолиото и оставаме да се запече за 15 минути.

Добър Апетит!подобни рецепти тук

5 18
4 8
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

М. Лозанова
М. Лозанова
12.08.2013 19:51
Много сполучлива рецепта! Аз добавих и чашка бяло вино. Със сигурност това ястие ще стане част от менюто на моето семейство.
Ако през топлите летни дни ви се прияде свинско, тази рецепта е добър вариант.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв