Пилешко с моркови и пармезан

19/08/2017
"Крехко пилешко, което всеки иска да опита "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо286
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете пилешкото на малки порции, овкусете с посочените подправки, поне по една щипка от всяка страна.

Нарежете маслото на дребно, морковите - по дължина, и изсипете в тава за печене, като сипете малко вода, за да е по-крехко.

Печете в умерена фурна - 200 градуса около 30 минути.

Извадете и обърнете месото, печете още 10 минути, след което изсипете в тавата сметаната, разбъркана с виното, до еднородна смес.

Последно поръсете с пармезан и печете кратко до приятна корица на месото.

Поднесете на любимите хора.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар