Антипасти с краставица и сирена

20/08/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру193183866514
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Краставицата се измива, подсушава и с белачка за картофи се нарязва на ленти.

В купа сипваме извара, натрошено сирене, настърган кашкавал, майонеза, щипка, две хималайска сол, черен пипер. Разбърква се добре и накрая добавяме ситно нарязан пресен копър и риган. Трябва да се получи гъста смес.

Върху всяка лента се поставя част от плънката и се навива на рулца. Връзва се с перца от пресен зелен лук и нареждаме в чиния.

Маслините се нарязват на полумесеци и се забождат в средата на всяко рулце.

Вкусно, лятно и ефектно предястие. Може да се приготви и с тиквички или патладжани, а с плънката може да се импровизира.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар