Домашна пица с тесто в хлебопекарна

21/08/2017
Станислава Армянова
отСтанислава АрмяноваПомощник Готвач27519279
"Домашната пица си е най-вкусна, защото ние си определяме какво да сложим "
Приготвяне90 мин.
Готвене60 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо298
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошничката на хлебопекрната се слагат продуктите в последователност, както са написани. Пуска се програма за тесто (90 минути).

От готовото тесто излизат 3 пици. Всяко топче разточвам върху набрашнена повърхност. Прехвърля се в намазнена тава. Маже се с 1-2 с.л. лютеница. Поръсва се с чубрица.

Нареждат се нарязаните кренвирши, поръсва се със сирене и царевица. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15-20 мин.

Изважда се и се настъргва кашкавал. Пече се още 3-4 минути или докато се стопи кашкавалът.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар