Панирана мерлуза

23/08/2017
"Мирише ни на чаша узо..."
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо290
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на тънки пръчици и го посолете! Може леко да го замразите, така рязането е по-лесно.

В дълбока чиния разбийте яйцата с щипка сол, а в друга чиния сипете брашното.

В голяма купа сипете корнфлейкса и леко го начупете. Сипете олиото в тиган и го сложете да загрее.

Панирайте рибата първо в брашното, после в яйцата и накрая хубаво оваляйте в корнфлейкса.

Изпържете от двете страни до златисто и поднесете с лимон.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар