Сач от пилешки пържоли с тиквички, моркови и чушки

23/08/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор526547431
"Месото на сач в комбинация с ароматни зеленчуци е най-любимото ни ястие Вие какво ще кажете?"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо907
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • пилешки пържоли - 3 бр.
  • тиквички - 2 бр.
  • чушки - 2 бр. червени
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • олио
  • хималайска сол
  • универсална подправка - пикантина за зеленчуци
  • универсална подправка - пикантина за пипе
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме пилешките пържоли, поръсваме ги със соевия сос и пикантината за пиле. Овкусяваме от всички страни много добре.

Прибираме в хладилника за около час-два. През това време изчистваме лука, пипера, тиквичките и морковите.

Нарязваме морковите на кръгчета, а пипера, тиквичките и лука на кубчета. Всичките зеленчуци ги поръсваме със зеленчуковата пикантина и олиото и ги разбъркваме добре.

Вземаме сача омазняваме го и изсипваме всичките зеленчуци. Отгоре поръсваме с черни пипер.

Върху зеленчуците поставяме маринованите вече пилешки пържоли. Поставяме във фурната и печем на 180 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар