Наденици и мариновани пържоли на скара

23/08/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор428485841
"Цър-пър най-обичаме и в любов вечна му се вричаме "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо136
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 6 бр.
  • соев сос - 4 с.л.
  • мед - 2 с.л.
  • черен пипер - 2 щипки
  • универсална подправка - 1 щипка
  • горчица - 1 ч.л.
  • наденици - 10 бр. по избор
  • лимонов сок - от 1 1/2 лимон
  • чорбаджийски чушки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме всички съставки, разбъркваме добре и заливаме месото с маринатата. Оставяме в хладилника като ги покриваме с фолио, за да поемат от нея.

След това подготвяме скарата като я загряваме и намазняваме.

По наденицата се правят няколко леки разреза и се слага да се изпече хубаво на загрятата скара.

На скарата поставяме и маринованите пържоли.

Обръщаме както наденицата така и пържолите от двете страни до готовност. На скарата поставяме и чорбаджийските чушки да се изпекат.

Поднасяме в чиния като слагаме по една пържола и две наденички, които поръсваме с лимоновия сок и отгоре прибавяме по две чорбаджийски чушки.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар