Заек с картофи и гъби

24/08/2017
Христилияна Личева
отХристилияна ЛичеваГотвач255893272
"Крехко зайче с апетитни зеленчуци Ей на това му се казва вкусно ястие"
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо384
  • Преглеждания за месеца273
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заекът се нарязва на порции. На дъното на гювеча се слага малко от заека.

Заекът се подправя с универсална зеленчукова подправка. Картофите се обелват и нарязват на парчета. Гъбите и морковите се измиват и също се режат. Отгоре се редят картофи, гъби и морков.

Те също се поръсват с малко от зеленчуковата подправка. Отново се реди заекът. След това картофи, гъби и моркови. Това се повтаря до свършване на продуктите.

След това се сипва малко олио и 200-300 мл вода. Отгоре се слага капака на гювеча. Пече се във студена фурна на 180 градуса, за около два часа.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар