Антипасти с оризови крекери

24/08/2017
zarq666@gmail.com
отzarq666@gmail.comМастър Шеф5481681992
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рулцата от раци нарязваме на тънки лентички по дължина, а след това на дребни кубчета. Оставяме две пръчици от тях ненарязани за декорация.

Зелените маслини обезкостяваме, оставяме десетина цели, а останалите също нарязваме на възможно най-ситно.

Обелваме скилидката чесън и наситняваме.

В купа смесваме нарязаните рулца от раци, чесъна, маслините, добавяме майонезата, копъра, черен пипер на вкус и разбъркваме хубаво. Сол не се добавя, защото маслините са достатъчно солени.

Прехвърляме сместа в пош и равномерно разпределяме върху 6 броя от оризовите крекери.

От пушената сьомга отрязваме дълги парчета и завиваме като розички, които поставяме също върху крекерите.

Украсяваме с парченца от рулцата от раци, с ивички и колелца от лютата зелена и червена чушка, цели маслинки и листа салвия.

Бон апети!подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар