Домашно песто от магданоз

26/08/2017
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаПомощник Готвач13962778
"Магданозът много успешно заменя босилека и също се получава много вкусно песто "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо661
  • Преглеждания за месеца405
  • Преглеждания за седмицата71
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се измива, отцежда и заедно със стръковете се нарязва на едро.

Слага се в дълбок съд (чаша или буркан), прибавят се чесънът, зехтинът, кокосът, черният пипер, хималайската сол и пармезан на люспи (направени с белачка за зеленчуци). Може да използвате и пармезан на прах.

Блендирайте до получаване на хомогенна смес.

Съхранявайте пестото в хладилник.

Използвайте за салати, разядки, зеленчукови и млечни антипасти, сирена и декорации.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар