Пушено месо с броколи, окъпани в сметана с топено сирене

27/08/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф92712288293
"Вкусно ястие, което се топи в устата "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако имате пресни броколи трябва да ги накъсате на розички и да ги бланширате в солена вода за няколко минути.

За по-бързо може да използвате замразени, които може да използвате веднага. В стъклена купа с капак за печене сипете олио и броколите с нарязани една част от по-едрите гъби, а по-малките оставете цели.

Нарежете пушения бут на кубчета, добавете и тях, поръсете със зеленчуковата подправка, чубрицата и черния пипер. Разбъркайте и ако е нужно добавете малко сол.

В купа сипете сметаната и брашното и ги разбъркайте хубаво. Нарежете топеното сирене на парченца, добавете при броколито и полейте със сметаната.

Печете за около 30 минути с капак след което отстранете капака и сложете чери доматите. Печете без капак до зачеряване и готовност.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар