Фокача с риган

28/08/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaЧирак101224
"Ех, тези фокачи Италианците определено знаят как да готвят, а ние няма да се уморим да черпим идеи и опит"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо113
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата разтваряме маята. Добавяме сол и захар, зехтин и 2 ч.ч. брашно. Оставяме да втаса 10 минути.

След това отново бъркаме и добавяме останалото брашно.

Оформяме на кръг и поръсваме с риган обилно.

Съвсем леко поръсваме с зехтин отгоре и печем.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар