Песто от бял боб

29/08/2017
Албена
отАлбенаИноватор35670912903
"Нетрадиционно песто, което обаче веднага влиза в графа любими, защото е изключително вкусно "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бял боб - 1 ч.ч. сварен
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • босилек - 1 връзка пресен
  • балсамов оцет - 1 с.л.
  • лимонов сок - от 1/2 лимон
  • зехтин - 3 с.л.
  • тиквени семки - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белият боб се сварява и отцежда от водата.

Поставя се в блендер, прибавят се обелените скилидки чесън и връзката босилек. Наливат се балсамовият оцет, лимоновият сок и зехтинът.

Накрая се добавят тиквените семки, сол и смлян черен пипер на вкус.

Всички продукти се разбиват с блендера до получаването на гъсто пюре.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар