Червено песто

30/08/2017
Албена
отАлбенаИноватор37071113753
"Това Песто си мечтае да му изпечете едни брускетки с чесън "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо853
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресните домати се измиват, цепват се на кръстче отдолу и се пускат във вряла вода да се запарят. След това се отстранява люспата им и твърдата част около дръжката.

Прехвърлят се в блендер заедно със сушените домати, скилидките чесън, черните маслини, бадемите, настъргания Пармезан, зехтина и пресния босилек.

Пестото се подправя със сол и лют червен пипер на вкус и всичко се разбива с блендера.

Пестото може да се прехвърли в бурканче и да се съхранява в хладилник до пет-шест дни.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар