Пилешки бутчета с нахут, грах и моркови

30/08/2017
Веселина Константинова
отВеселина КонстантиноваМастър Шеф133270113876
"Рецепта за заети домакини, която ще накара другите да си мислят, че сте прекарали часове в кухнята "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо477
  • Преглеждания за месеца241
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 3 бр.
  • зеленчуков микс - 500 г микс от нахут, грах, моркови
  • сол
  • зехтин - 3 с.л.
  • доматен сок - 1/2 ч.ч.
  • босилек
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета. В подходяща тава за печене налейте зехтина и добавете доматения сок. Подредете пилешките бутчета върху соса. Овкусете със сол.

Отворете бурканчето с микс от нахут, грах и моркови. Зеленчуците са сварени и са готови за консумация.

Изсипете микса около бутчетата. Запечете в загрята фурна до 200 градуса, до готовност на бутчетата.

Трябва да добият златист загар. Готовото ястие поръсете с листенца босилек.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар