Ципура на фурна с чесън, кафяви печурки и чери домати

31/08/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф103012359593
"Рецептата е ЖЕСТОКА! "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 020
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете много добре рибата, осолете и поръсете с черен пипер отвън и отвътре. Оставете я покрита с домакинско фолио.

Почистете кафявите гъби и ги нарежете на ивици. Чесъна нарежете на ивици и лимона на тънки половинки.

Направете няколко разреза на ципурата, а в стомаха пъхнете едно две парчета лимон, 2-3 стръка магданоз и нарязан на ивици чесън. Овкусете с подправките, които са по ваш вкус.

Обилно намажете тавичката с олио, сложете ципурите, а около тях подредете кафявите гъби.

Чери доматите подредете отгоре върху ципурата. Върху гъбите сложете по малко масло и сипете една кафена чашка вода. Печете до запичане на гъбите и ципурата.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар