Ципура с лимон

31/08/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaЧирак109226
"Предложение за лек обяд или вечеря Ципура с невероятен лимонов аромат"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо494
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ципурата и добре я осоляваме от всички страни. За подсилване на вкуса поръсваме добре отвътре с черен пипер.

Лимоните за предпочитане е да са био, защото ще ги ползваме с кората. Измиваме ги добре и режем на кръгчета.

Пълним всяка рибка с резени лимони и стръкче копър за аромат. Отгоре също може да се сложи лимон. Цялата стая ще мирише на печени лимони.

В тавичка намазнена с зехтин поставяме рибките и печем с фолио до готовност. Ако са по-дебели им е нужно повече време.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар