Кускус с тиквичка и яйце

31/08/2017
Ася Заевска
отАся ЗаевскаНовак15837
"Не са необходими много продукти, за да се приготви наистина вкусно ястие Този кускус е самото доказателство"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо198
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата64
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме кускуса до готовност и го оставяме настрани (без да го изваждаме от водата).

Нарязваме всички зеленчуци на кубчета и ги запържваме в олиото (пържим в дълбок тиган).

След това добавяме кускуса заедно с водата, в която е варен (тя трябва да е около 1 ч.ч.) и разбъркваме добре. Оставяме да къкри на среден огън.

Когато водата се поизпари и зеленчуците са добре омекнали добавяме соевия сос и магданоза. Разбъркваме и изчакваме 1-2 минути.

Накрая чукваме яйцето, докато ястието е още на котлона. Разбъркваме го добре и задържаме на котлона още 3-4 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар