Пилешки сърца за бира

03/09/2017
"Казваме ви Наздраве с това невероятно бирено мезе "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
22 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 695
  • Преглеждания за месеца8012
  • Преглеждания за седмицата396
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена22

Необходими Съставки

  • пилешки сърца - 1 кг
  • олио
  • брашно - 100 г
  • черен пипер
  • сол
  • масло - около 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърца се измиват и почистват. Ако са по-големи, е хубаво да се сцепят на две.

Измитите сърца се поставят в гевгир да се изцедят от водата.

В тиган се загрява олиото. Всяко сърце се овалва в брашно и се слага в тигана. Пържат се под капак на умерен огън, като се обръщат един път.

Готовити сърца се поръсват с черен пипер и сол.

Върху топлите сърца се слага маслото, нарязано на тънко.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Елена Стефанова Йорданова
Много въпроси получих,защо не са сварени предварително!Искам да уточня,че веднъж пробвах с предварително сварени и по -гумени сърца не бях опитвала!Да,това е мускул,но много малък!Според мен тази процедура е съвсем излишна!Варенето и дългото готвене ги прави дървени!
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв