Свинска рибица със сос от карамелизиран лук и сок от портокал

03/09/2017
"Гурме идея за приготвяне на свинска рибица, с която да блеснете пред своите гости "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо281
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган запържете първо лука и чесъна до карамелизиране. Извадете и пасирайте.

В същата мазнина запечатайте рибицата, която предварително сте посолили и поръсили с черния пипер.

Прехвърлете месото в тенджера под налягане. Сложете лука и бялото вино. Изчакайте 5 мин, за да изври алкохолът, и налейте сока от портокал и половина + 1 к.ч. вода. Затворете за 30 мин.

За гарнитурата сварете картофите за 10 мин, а след това изпържете в тиган за още толкова.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар