Гювеч със свински джолан

03/09/2017
Сергей Анчев
отСергей АнчевЧирак58835
"Този гювеч е истинска експлозия от вкусове - толкова много вкусни продукти събрани на едно място "
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо822
  • Преглеждания за месеца821
  • Преглеждания за седмицата72
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланът се обезкостява, като месото се нарязва на хапки.

Зеленият боб се почиства и шушулките се нарязват на две.

Патладжаните и картофите се нарязват на едри кубчета.

Пиперките и лукът се нарязват на едро, а морковите - на кръгчета.

Лютите чушки и целината се нарязват на ситно, а скилидките
чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява се и се разбърква.

Добавя се 1/2 ч.ч. вода. Пече се под капак във фурната 4 часа на 160 градуса.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар