Мариновани пилешки шишчета със зеленчуци

04/09/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40613101
"Загрявайте скарата, че се не издържа..."
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо243
  • Преглеждания за месеца242
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко филе - 1 бр.
  • червен лук - 1 глава
  • чушки - 2 бр.
  • за маринатата
  • соев сос - 3 - 4 с.л.
  • мед - 3 - 4 с.л.
  • лимонов сок - от 1/2 лимон
  • сол - на вкус
  • риган
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме маринатата, като всички продукти за нея се смесват много добре.

Нарязваме пилешкото филе на кубчета, след което ги поставяме в маринатата и разбъркваме внимателно. Оставяме маринованото пилешко месо в хладилника за 2-3 часа.

Нарязваме лука и чушките на по-големи парчета и започваме на приготвяме шишчетата.

Последователността е следната месо, лук, чушка, месо, лук и т.н., като се завършва с месо.

Така приготвените шишчета печем на скара до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар