Задушени свински пържоли в гювеч

04/09/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40613101
"Мятате пържолките в гювеча, печете и си сипвате чаша червено вино "
Приготвяне25 мин.
Готвене180 мин.
Общо205 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо276
  • Преглеждания за месеца275
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме добре пържолите и ги овкусяваме с черен пипер и сол.

Нарязваме лука на по-едри парчета, а гъбите на филийки.

Взимаме гювеч и на дъното му слагаме един ред лук и един ред гъби. След това прибавяме три пържоли, а върху тях отново редим ред лук и ред гъби.

Върху тях слагаме останалите три пържоли и завършваме отново с ред лук и ред гъби. Отгоре прибавяме всички подправки, виното и доливаме с вода.

Захлупваме гювеча и слагаме в предварително загрята фурна за около 2-3 часа.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар