Плодова торта с праскови и череши

05/09/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач14212351
"Семпла, но много вкусна торта с пресни плодове "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо117
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • кафява захар - 1 ч.ч.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • брашно - 2 1/2 ч.ч.
  • заквасена сметана - 500 г
  • крема сирене - 200 г българско
  • захар - 3 с.л.
  • плодове - праскови, череши
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите трябва да са на стайна температура. Разбиваме яйцата със захарта на сняг.

Добавяме бавно олиото и брашното, за да не спадне. Така блата изпичаме върху хартия за печене. Може да го разделим на две части.

Крема приготвяме от крема сиренето и заквасената сметана, като леко овкусяваме с малко захар на вкус.

Плодовете режем на парчета. Време е да сглобим тортата.

Подреждаме единия блат. Върху него праскови и от крема. Пак слагаме блат, праскови и крем. Отгоре нареждаме за украса праскови. Аз имах малко череши и добавих и тях.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар