Пиле с рикота и билки

05/09/2017
Елена
отЕленаНовак4867
"Ароматът на печено пиле в кухнята не може да се сравни с нищо друго..."
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо185
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно се отделя кожата на пилето от мускулатурата, така че да се образува джоб.

В купа се разбъркват изварата, топеното сирене, подправките. Овкусява се със сол и черен пипер допълнително.

В оформените джобчета над гърдите и бутчетата на пилето се напъхва плънката.

Отгоре пилето се намазва с масло, поставя се в тава и в нея се налива течност - бира, вино или вода.

Пече се до готовност. Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар