Плескавица с кашкавал на жар

05/09/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо99
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чесънът и лютите чушлета се режат на дребно и се добавят към каймата. Сложете солта и черния пипер.

Омесете хубаво каймата, докато започне да се отделя от ръцете без да залепва. С намаслени ръце направете топки, колкото юмрук.

Във всяка топка сложете парче кашкавал и оформете отново на топка, така че да не се вижда.

Сплескайте леко с ръце и изпечете вашите плескавици на жар.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар