Печена висменка с лук на фурна

07/09/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо86
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г висменка
  • олио
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер
  • кимион
  • сол
  • лук - 1 глава
  • лимонов сок
  • бира - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Висменката се реже на пържолки. Те се нареждат в намазнена тавичка и се овалват добре в подправките.

Лукът се реже на ивици и се нарежда между пържолките. Поливат се с 2-3 лъжици лимонов сок, 100 мл вода и бирата.

Пекат се на предварително загрята на 200 градуса фурна до зачервяване на месото.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар