Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил

06/09/2017
Нели
отНелиНовак567
"Маринатата от джинджифил прави пържолките изключително крехки "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо972
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински котлетни пържоли без кост - 1 кг котлети без кост
  • За маринатата
  • соев сос
  • зехтин
  • чесън - 1 скилидка
  • джинджифил - едно колелце
  • риган - сушен
  • универсална подправка - зеленчукова
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно.

Смесвате соев сос и зехтин (аз го направих на око), добавяте рендосаните чесън и джинджифил, също и подправките. Джинджифилът придава много приятен аромат, който се запазва след обработката.

Напоявате ги с маринатата и ги оставяте в хладилника, най-малко за 1 час, и ги покривате с прозрачно фолио.

След като са готови, ги печете на грил тиган или на скарата. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар